Kanapių aliejaus naudojimas. Kam? Kada? Kaip?

Verta pastebėti tai, kad kanapiu aliejus (https://www.gogreenhemp.lt/kanapiu-aliejus) yra plačiai diskutuojama tema visuomenėje. Šiuo metu, vis dar nėra priimta viena ir aiški pozicija ar tai yra gerai ar blogai. Tad, kiekvienas žmogus gali susiformuoti savitą nuomonę. Žinoma, kanapių klausimas yra labai opus net teisiniu ir politiniu kontekstu. Puikiai žinome, kad net šiuo metu Seime verda diskusijos apie tai ar pluoštinių kanapių vartojimas gali būti legalus ir ar tai yra saugu visuomenei. Žinoma, labai svarbu numatyti tai, koks būtų pačios visuomenės atsakas, jei kanapių vartojimas psichotropiniu klausimu būtų prieinamas kiekvienam. Ar tai nesukeltų didelės katastrofos ir nepakenktų ir taip nestabiliam visuomenės elgesio mentalitetui? Tad, klausimas vis dar lieka atviras ir diskutuotinas. Puikiai suvokiame tai, kad sprendimas yra tikrai labai sudėtingas. Tačiau, šiandien kalbame ne apie tai. Mus domina grožiui ir gerai savijautai gaminami kanapiu produktai: https://www.gogreenhemp.lt/kanapiu-produktai. Akivaizdu tai, kad laikui bėgant ši rinka tampa vis platesne, pateikiamas vis didesnis galimas produktų pasirinkimo asortimentas. Tai jau ne tik elementarus kanapiu aliejus, tačiau ir iš jo gaminami kremai, eleksyrai, kūno balzamai, muilai, SPA prekės, kanapiu arbata (https://www.gogreenhemp.lt/kanapiu-arbata) ir pan. Drąsiai galima teigti, kad vartojimo spektras tikrai žavi. Žinoma, daugelis dvejoja ar kanapių produktai tikrai nesukels jokio šalutinio, psichotropinio poveikio? Galime tik patvirtinti, kad tikrai ne. 

Kanapės – nauda, o gal žala?

Šiuo klausimu yra atliktas ne vienas mokslinis tyrimas, kuris tik dar kartą patvirtina, kokios veiksmingos ir įvairiapusiškos gali būti kanapės. Drąsiai galima teigti, kad teigiamas jų poveikis yra pastebimas šiose srityse:

  • Parkinsono liga;
  • Epilepsijos gydymas ir traukulių malšinimas;
  • Širdies ir kraujagyslių sistemos ligos;
  • Skrandžio opa;
  • Nemiga ar prastas miegas;
  • Depresijos formos ir nerimas;
  • Menopauzė ir pan.

Drąsiai galima teigti, kad kanapių aliejus gali būti sėkmingai vartojami tiek vyrų, tiek moterų, tiek ir vaikų. Puikiai suvokiame tai, kad amžius cenzo čia tikrai neturi. Žinoma, labai svarbu aiškiai suprasti, dėl kokios priežasties ir ko tikėdamiesi jūs imate naudoti šiuos preparatus. Be kita ko, didelis dėmesys turi būti skiriamas ir numatomoms dozėms (https://www.gogreenhemp.lt/straipsniai/kas-geriau-pilno-spektro-kanapiu-aliejus-ar-plataus-spektro-kanapiu-aliejus-19). Jei jos bus viršyjamos, tikėtina, kad galite patirti ir nemalonių šalutinių poveikių. Artėja Kalėdos. Tad, kodėl sau ir savo artimiems žmonėms nepadovanoti kanapių produktų, kurie padės jaustis puikiai? Tikime, kad ši idėja jums bus tikrai naudinga ir pakeis požiūrį į gyvenimą.