Stalo žaidimai vakarėliams: sąrašas verčiausių dėmesio

Jeigu norisi, kad vakarėlis būtų tikrai smagus – siūlome pasirūpinti stalo žaidimais, kurie ne tik padės labai maloniai praleisti vakarą, tačiau taip pat ir lavinti savo gebėjimus. Juk daugelis stalo žaidimų ir yra skirti kūrybai bei mąstymui.

Daugiau apie stalo žaidimus ir jų taisykles galite skaityti solaitaire.lt internetiniame puslapyje. O žemiau rasite stalo žaidimų sąrašą, kurie labai puikiai tinka vakarėlio metu, kadangi dalinai yra azartiški ir dėl to tikrai įtraukia.

The Game of Life

Daugeliui žmonių patinka šis žaidimas, kuris suteikia galimybę mums patiems daugiau dėmesio skirti savo vaikystei, taip pat į ją pasižiūrėti visai kitu kampu. Nors šis stalo žaidimas dažniausiai siūlomas kaip labai smagi pramoga šeimai, tačiau taip pat yra ir geras pasirinkimas tokiu atveju, kai reikia gero žaidimo siekiant smagaus laiko su draugais.

Clue

Jeigu norite būti detektyvas, tokiu atveju šis žaidimas yra taip tik jums. Jis ne tik skatina bandyti suprasti situacijas, tačiau  taip pat ir išspręsti užduotis, kurios pačioje pradžioje gali atrodyti labai painios. Svarbiausia yra bandyti. Daugeliui žmonių patinka, kad šis žaidimas skatina lavinti savo gebėjimus ir tuo pačiu atlikti protinę mankštą.

Monopolis

Tai yra klasikinis žaidimas, kuris patinka daugeliui. Svarbiausia, kad yra labai daug šio žaidimo tipų, tad esame tikri, kad raiste tokį, kuris Jums ne tik leidžia smagiai praleisti laiką, tačiau taip pat ir tapti geru verslininku. Juk toks dažnai ir yra monopolio tikslas.

Candy Land

Tai yra kortų bei žaidimo lempa paremtas žaidimas, kuris atveria galimybes siekti ne tik tikslo, tačiau taip pat ir labai smagiai praleisti laiką.

Dažnai tenka išbandyti nemažai žaidimų, kol galiausiai būna randamas toks, kuris labiausiai patinka. Taip pat natūralu, kad vienoms kompanijoms labiausiai tinka vienoki, o kitoks kompanijoms visiškai kitokie žaidimai. Visgi, faktas, kad geriausia namuose jų turėti kuo daugiau, kadangi taip ir išbandysite didesnį kiekį ir pavyks paprasčiau rasti tuos, kurie tinka jūsų kompanijai konkretaus vakarėlio metu.