Per kur žiūrėti senus kasečių įrašus?

Vis daugiau žmonių nori senus įrašus išsaugoti ateities kartoms. Tačiau bijoma, kad vaizdajuostės ne tik bus sugadintos aplinkos dirgiklių, tačiau ir nebebus įrangos per kurią būtų tokie įrašai peržiūrimi. Tokiu atveju labai pasitarnauja paslauga – vaizdajuosčių perrašymas. Tai galimybė atkurti įrašus, kurie mums yra svarbūs ir kuriuos galės ir ateityje matyti mūsų mylimi žmonės.

Perrašoma yra greitai

Daugeliui žmonių patinka, kad video kasečių skaitmeninimas yra labai greita paslauga. Nereikia ilgai laukti, kol galiausiai galėsite peržiūrėti tas juostas, kurios atrodo jau buvo pamirštos. Daugeliui žmonių patinka, kad galimas net ir sugadintų, sutrūkusių vaizdo juostų sutvarkymas ir vaizdo įrašo suskaitmeninimas. Tikrai ne visi specialistai, kurie teikia panašias paslaugas – siūlo ir šią. Reikia domėtis konkrečiomis galimybėmis, kurios yra prieinamos. Juk kai kuriems klientams yra net aktualios ir senų kino juostų 8mm. tačiau tai irgi yra ta paslauga, kurią siūlo ne kiekvienas.

Peržiūrėjimo galimybės

Kaip peržiūrimi tie įrašai, kurie yra gaunami? Daugelį dažniausiai domina įrašymas .mp4 formatu- žiūrėti tiesiai per TV. Tokiu atveju bus galima ramiai, vakare, kai tik norisi – žiūrėti tuos įrašus, kurie Jums kelia geras mintis. Tiesa, skaitmeninimas suteikia galimybę žiūrėti ir įrašus ir per kompiuterį, tad rinkitės Jums labiausiai priimtiną variantą. Svarbiausia, kad naudojama išskirtinai aukšto lygio įranga video skaitmeninimo darbams, kuri padeda pasiekti poreikius pranokstantį rezultatą.

Svarbu yra kokybė

Džiugu, kad šiuo metu vaizdo skaitmeninimo įrašams galimybės yra labai plačios. Įrašymas yra atliekama auto spalvų korekcija, skaitmeninant iš video kasetės įraše yra panaikinamos tuščios vietos. Taip siekiama kokybės, kuri galiausiai džiugina klientus ir leidžia jiems džiaugtis tokiu rezultatu, kuris ne tik atitinka poreikius, tačiau ir juos pranoksta, galiausiai, leidžia mėgautis gražiomis akimirkomis vėl ir vėl.

Vaizdajuosčių perrašymas reikalauja profesionalumo bei žinių. Natūralu, kad svarbu yra geri specialistai, kurie turi ir tinkamą įrangą darbams atlikti. Taigi, juos renkantis reikia skirti bene daugiausia dėmesio. Tokiu atveju kokybė – tikrai bus.

Išsami informacija svetainėje: http://www.videoaudioskaitmeninimas.lt.