Kaklo papuošalai: karoliukų vėrinys ar grandinėlė?

Kadangi papuošalų pasirinkimas apskritai yra labai didelis, tai kartais kyla tam tikras klausimas, kurį variantą geriau pasirinkti, kad jis derėtų prie visumos, bet ir kartu būtų galima segėti daugiau nei vieną kartą. Tad šiame straipsnyje pasirinkome vieną papuošalų kategoriją, kurią norėtume palyginti kiek daugiau, kuris variantas yra tinkamesnis pasirinkimas. Todėl norime daugiau papasakoti apie kaklo papuošalus, tai yra ar labiau verta rinktis karoliukų vėrinius, ar kur kas geriau rinktis grandinėles.

Karoliukų vėrinys

Renkantis tokį kaklo papuošalą jūs turėsite kur kas daugiau variacijų, nes karoliukų gali būti pačių įvairiausių, tad iš jų suvertų kaklo papuošalų taip pat yra labai didelis pasirinkimas. Kai kas gali galvoti, kad renkantis būtent tokį variantą, jis atrodys pakankamai pigiai, tad būtent tokia mintis gali ir visai kita linkme pakreipti pasirinkimą. Tačiau jeigu karoliukai parinkti kokybiški, aukščiausios rūšies, tai tokie juvelyriniai dirbiniai tikrai neatrodys pigiai ir kuo puikiausiai juos galėsite rinktis. Dar verta žinoti ir tai, kad būtent tokie papuošalai yra labai mėgstami vasaros sezonu, o kadangi jis artėja, tai tokiu papuošalu būtina pasirūpinti.

Grandinėlė

Grandinėlės yra vienas iš pakankamai dažnai pasirenkamų kaklo papuošalų, nes jis turi labai daug privalumų:

  • Pakankamai universalus papuošalas, tad su juo galima pasipuošti įvairiose šventėse ar nešioti kasdien.
  • Galima rinktis iš tokio metalo, kurį mėgstate ar kuris labiau dera prie kitų turimų papuošalų.
  • Tokie kaklo papuošalai gali turėti ir papildomas detales, tokias kaip pakabukai.
  • Didelis pasirinkimas leis pasirinkti pagal kiekvieno skonį ir finansines galimybes.

Kuris variantas tinkamesnis?

Tikriausiai galime pastebėti, kad tiek vienas, tiek kitas variantas turi pakankamai daug pliusų, tad konkrečiai pasakyti, kuris variantas yra geresnis yra sunku. Tikriausiai viena geriausių idėjų yra ta, kad savo papuošalų dėžutėje galima turėti ir karoliukų kaklo papuošalą ir įprastą grandinėlę ir jas keisti priklausomai nuo situacijos, kaip esate apsirengę ir panašiai. Kuo daugiau papuošalų turėsite, tuo bus lengviau juos suderinti ir atrodyti puikiai. Aišku, kai kas turi susikūręs tam tikrą stilių, tad vienas ar kitas variantas ne visada yra tinkamas, tačiau šie du yra pakankamai universalūs, kad juos būtų galima priderinti prie skirtingų aprangų. Galbūt karoliukų vėrinys gali būti kur kas išskirtinesnis papuošalas, nes galima rinktis skirtingas spalvas, kuris gali pabrėžti stilių.