Ar mes sapnuojame sapnus gimtadienio naktį?

Kiekvienam iš mūsų gimimo diena yra ypatinga. Dažniausiai per gimtadienį mes ne tik turime galimybę būti dėmesio centre, bet ir patiriame įdomius dalykus. Gimtadienio sveikinimai, šventė, gardus tortas – tai tik dalis gimimo dienos, visa kita prasideda dar gimimo dienos naktį. Būtent tuomet mes pradedame sapnuoti sapną, kuris neretai gali būti susijęs su tuo, kas įvyks realybėje. Tačiau kyla klausimas, ar mes visada sapnuojame gimtadienio naktį? Gal kartais gimtadienis lieka be sapnų? Apie sapnus mes girdime daug mitų, tačiau ilgą laiką teigiama, jog mes sapnuojame kiekvieną naktį. Ir net ne vieną, o daugiau nei kelis sapnus. Visgi prisimename ne viską. O neretai iš viso neprisimename, jog kažką sapnavome. Tačiau nenuliūskite, jei tikite, kad gimtadienio sapnas bus ypatingas, galite pasitelkti vienu iš daugelio būdų, kaip paskatinti save prisiminti sapną ir analizuoti, ką tai reiškia.

Ar sapnai gali išsipildyti?

Turbūt ne vienas iš mūsų tiki, kad sapnai pildosi. Nors mokslininkai apie tai vengia daug kalbėti, reikia pripažinti, kad tie, kurie tiki, jog mėnulio fazės turi įtakos mums ir mūsų gyvenimams, atsakymą žino. Tikima, jog mėnulio fazės turi įtakos tam, ar sapnas išsipildys. Tad jei norite sužinoti, ar tai, ką sapnavote, gali atsitikti iš tikrųjų, jums reikia pasidomėti mėnulio fazėmis ir išsiaiškinti, kas vyko tą naktį, kai sapnavote.

Kaip išsiaiškinti, ką reiškia sapnas?

Sapnininkas gali padėti jums ne tik išsiaiškinti, ką sapnavote, bet ir padėti suvokti, ką daryti toliau. Kai kurie sapnai gali būti pranašiški, tad atkreipti dėmesį į juos tikrai verta. Visgi reikia suprasti, kad ne visada sapnai pildosi ir kartais neverta analizuoti sapno, ypač, jei jis buvo įprastas. Tačiau pasitaiko įdomių sapnų, pasikartojančių sapnų, jie tikrai gali kažką reikšti, todėl verta pasidomėti jais ir nuspręsti, ką daryti toliau. Net jei namuose ir neturite sapnininko, tą galite padaryti nemokamai. Apsilankykite bibliotekoje arba ieškokite sapnininko internete, kur rasite ir papildomos informacijos.