Mitai apie kvepalus

Kvepalai yra žmogaus puošmena. Tai yra faktas. Nereikia net ypatingai rengtis, kad pavyktų kasdien atrodyti puikiai. Svarbiausia yra rasti tokius aromatus, kurie Jums patinka, kurie tinkamai atskleidžia jūsų, kaip žmogaus, asmenybę.

Džiugu, kad šiuo metu namų kvapų pasiūla rinkoje yra tokie plati. Įsigyti geros kokybės, sertifikuotus kvepalus, galite Amourdevil.com prekybos vietoje.

O esant tokiai plačiai aromatų pasiūlai – dažnai galima išgirsti labai daug mitų, kurie trukdo suprasti – kurie yra geriausi ir kodėl kartais į juos verta tiek daug investuoti. Bandysime paneigti dažniausiai girdimus mitus.

Mitas – nišiniai kvepalai neverti savo kainos.

Nišiniai kvepalai nuo paprastų kvepalų kinta savo kokybe. Jie tarnauja kur kas ilgiau, kadangi kartą užpurškus ant kūno galima labai ilgą laiko tarpą mėgautis aromatu. Svarbiausia, žinoma, kad tie kvepalai tikrai būtų originalūs.

Mitas – visi kvepalai yra tokios pačios kokybės.

Tikrai ne. Kaip ir sakėme, nišiniai kvepalai yra geresnės kokybės. Taip pat galima rasti labai pigių aromatų. Jie gal ir skaniai kvepia, tačiau daugeliui nepatinka tai, kad labai trumpai laikosi ant kūno.

Mitas – per daug kvepalų nebūna.

Vienu metu niekada negalima miksuoti daugiau nei tik vieno kvapo. Tokiu atveju bus gaunamas balaganas, kuris tikrai nesmagiai kvepės. Lygiai taip pat jau geriau turėti vienus kvepalus, kurie tikrai geros kokybės, o ne daug bonkučių, kurios nekvepia, tačiau atsiduoda pigena.

Mitas – kvepalai neturi ilgai laikytis ant kūno.

Geri kvepalai visada ilgai laikosi ant kūno. Tai ir yra įrodymas, kad kiekvienas investuotas centas tikrai atsiperka.

Mitas – nesvarbu, kaip supakuoti kvepalai.

Daugeliui žmonių patinka, kai kvepalai pateikti patraukliai. Tokiu atveju jie tampa pačiu svarbiausiu akcentu, kuris traukia akis ir net puošia interjerą. Tokius įsigyti tikrai visada verta.

Nišinius kvepalus galite įsigyti čia. Svarbiausia yra netaupyti. Esame tikri, kad tokiu atveju rasite tokius aromatus, kurie Jums ne tik malonūs, tačiau ir kurie apie jus pasako daugiau nei drabužiai arba papuošalai, kuriuos mes kasdien dėvime.