Ieškome tinkamiausio rekuperatoriaus: parametrai

Visi puikiai žino, kad patikimas rekuperatorius gali labai pagerinti žmogaus gyvenimo kokybę. Svarbiausia yra rasti tokį, kuris Jums labiausiai tinka. O esant tokiai plačiai rinkos pasiūlai – kuo daugiau smulkmenų bus įvertinta – tuo tikresnis galite būti, kad įranga patenkins Jūsų poreikius iki mažiausių akcentų.

Mini ar ne mini?

Pirmas aspektas, kurį reikia įvertinti, yra įrangos tipas. Mini rekuperatoriai labai mėgstami nedideliuose namuose. O kadangi šiuo metu vis dažniau yra statomi mažos kvadratūros būstai, žinoma, jie sulaukia bene daugiausiai dėmesio. Žinoma, mini dažniausiai yra ir pigesni, tad kai kurie juos renkasi dėl kainos. Visgi, kad ir kokie funkcionalūs jie yra, didesnės patalpose reikia montuoti ne mini, kadangi tik tokiu atveju jie bus užtektinai efektyvūs.

Kaina

Renkantis bet kokią įrangą daugeliui žmonių svarbu yra kaina. Reikia nepamiršti, kad yra tam tikros rinkos kainos ribos, kurių reikia laikytis. Venkite labai pigių opcijų, nes jos dažniausiai reiškia kur kas prastesnę kokybę.

Galingumas

Jis yra pasirenkamas pagal patalpų, kurios bus vėdinamos plotą. Dėl to geriausia yra tartis su specialistais, kurie iš savo profesionalios patirties gali padėti jums rasti tokio galingumo rekuperatorius, kurie tikrai gebėtų aptarnauti tam tikras patalpas.

Papildomos funkcijos

Kai kurie ne tik vėdina patalpas, tačiau taip pat ir gali drėkinti orą. Tai yra daugiafunkcionalus prietaisas gerinantis gyvenimo kokybę.

Gamintojas

Detaliau susipažinus su gamintojais galite rasti tą opciją, kuri jums labiausiai tinka. Verta remtis ir kitų žmonių nuomonėmis, kurios dažniausiai padeda sutaupyti labai daug laiko ir rasti tą variantą, kuris jums labiausiai tinka.

Efektyvumas

Pirkit tokią, kuri veikia ne tik efektyviai, tačiau ir išlaikymui nereikia daug elektros. Tam geriausiai tinka A+++ klasė.

Garantija

Visada verta rinktis įrangą, kurios garantija siekia bent jau 10 metų. Tai dažnai yra kokybės įrodymas.

Šiuo metu bene pats geriausias būdas rasti tokią įrangą, kurios Jums reikia – pirkti internetu. Tai yra galimybė, kuri ne tik sutaupys daug laiko, tačiau ir leis sumokėti mažiau, nes pamatyti akcijas bus galima kur kas paprasčiau.