AR ĮMANOMA IŠLYGINTI RAUKŠLES ANT VEIDO?

https://www.pexels.com/photo/an-elderly-woman-having-her-makeup-done-6816329/

Anksčiau veido ir kaklo odą buvo įprasta patempti tik chirurginiu būdu. Dabartiniais laikais atsirado daug kitų odos patempimo būdų. Tam į pagalbą gali būti pasitelkta PRP, „Meta“ terapijos, fotorejuvenizacijos, BTL EXILIS ULTRA 360 procedūros. Visų jų metu vyksta veido patempimas.

Kas bėgant laikui nutinka žmogaus veidui?

Laikas bėgdamas visur palieka savo pėdsakus, ne išimtis ir žmogaus veidas. Ilgainiui jo audiniai silpsta, nes prasčiau yra aprūpinami deguonimi pakankamai prisotintu krauju. Veidas pamažu ima slinkti žemyn, to pasekoje pakinta jo forma, atsiranda dviguba pasmakrė.

Taip pat pradeda gilėti raukšlių linijos, o riebalinis vidinis sluoksnis plonėti. Tačiau visam tam galima užkirsti kelią, tik tai reikia padaryti laiku, nelaukiant kol senėjimo procesas įsibėgės.

Kuo yra pažangi ir naudinga „Meta“ terapijos procedūra?

„Meta“ terapija – tai puikus pakaitalas grožio injekcijoms bei plastinei chirurgijai, jos dėka patempiama ir drėkinama veido oda, todėl išsilygina raukšlės. Ji tinka ir odos raudonio mažinimui, pašalina įdubimo randelius po sirgimo spuogais.

Procedūros metu veikiamas viršutinis odos sluoksnis, tada sintetinasi kolagenas su elastinu – tas procesas vadinamas atstatomąja odos reakcija. Kas svarbiausia, po šios procedūros nesusidaro poodiniai randai ir nėra jokio šalutinio poveikio. Procedūros metu naudojami serumai, kurių sudėtyje yra įvairūs vitaminai, hialurono rūgštis, peptidai, enzimai ir kiti specialūs ekstraktai.

Koks dar metodas yra naudojamas odai atjauninti?

Odai atnaujinti dar yra naudojamas fotorejuvenizacijos metodas. Jos metu lazeriu pagerinama odos struktūra, tada sumažėja poros, pasinaikina pigmentinės dėmės ir sumažėja raukšlės. Tad bendras įspūdis patvirtina odos atjauninimo efektą.

Procedūros metu lazeris pasiunčia šviesos impulsą, kuris suaktyvina kraujotaką, stimuliuoja fibroblastus, kas pagreitina kolageno ir elastino gamybą. To pasekoje oda pasidaro lygesnė ir stangresnė, stiprinami kapiliarai. Pastarasis poveikis labai prisideda prie rožinės pažeistos odos gydymo.

Ypač patogu tai, kad po šios procedūros odos paviršius nebūna pažeidžiamas. Nors iš pradžių po jos oda šiek tiek parausta, tačiau paraudimas per kelias valandas išnyksta, todėl sekančią dieną jau galima naudoti kasdienines odos priežiūros bei dekoratyvinės kosmetikos priemones.