Kaip supakuoti grožio produktus atostogoms?

Supakuoti kelioninį makiažo krepšį gali būti sudėtinga. Reikia ne tik galvoti, kur vykstate, ką ketinate daryti ir kiek laiko ruošiatės keliauti, kaip ir pakuojant drabužius, bet ir papildomai rūpintis kelionės taisyklėmis ir rizika, kad gali išsilieti skysčiai ar susitepti paletės.  Keliautojai skirstomi į dvi stovyklas – minimalistus ir maksimalistus. Minimalistai mėgsta keliauti lengvai ir paprastai, o maksimalistai nenori nieko palikti atsitiktinumui ir renkasi daiktus visiems galimiems atvejams.

Kad ir kokiai stovyklai priklausytumėte, nesvarbu, ar keliaujate tik su rankiniu bagažu, ar su dideliu lagaminu, visada verta būti pasiruošusiam ir suplanuoti, ką ketinate pasiimti su savimi. Pasinaudokite šiuo vadovu, kuris padės jums susipakuoti makiažą kelionei.

Kaip susipakuoti būtiniausius kelionės grožio reikmenis

Minimalistė – mėgstate keliauti lengvai – Kelionės jums – tai lengvos ir nesudėtingos, tačiau norite atrodyti gerai. Nenorite nė sekundės atostogų praleisti oro uoste, todėl kelioniniame makiažo krepšelyje turite turėti mėgstamų grožio priemonių rinkinį, kuris tilptų į rankinį bagažą, jei kosmetikos daugiau mažas lagaminas kosmetikai bus naudingas įrankis.

Iš anksto supakuokite rankinio bagažo skysčius į daugkartinio naudojimo oro uosto maišelį

Pripažinkime, kad praeiti saugumo patikrą gali būti pakankamai įtempta, ypač jei keliaujate su šeima. Paskutinis dalykas, kurio jums reikia, tai raustis rankinėje ir rankiniame krepšyje, kad įsitikintumėte, jog radote visas savo makiažo priemones ir skysčius, kai stovite įtemptoje saugumo eilėje. Visiškai atsikratykite šio streso iš anksto supakuodami skysčius į  reikalavimus atitinkantį daugkartinį oro uosto maišelį. Taip ne tik lengvai pereisite saugumo patikrą, bet ir prisidėsite prie planetos gerovės mažindami vienkartinių plastikinių gaminių naudojimą. Peržiūrėkite visus mūsų kelioninius skalbinių krepšius, kuriuose yra nuimamas reikalavimus atitinkantis skysčių maišelis.

Jei nesate tikri, kokie šiuo metu leidžiami skysčiai, paskaitykite, su kokiais grožio produktais galite skristi, kad būtumėte pasiruošę oro uosto saugumo patikrai.

Supakuokite įvairios paskirties produktus

Supaprastinkite įprastą makiažo krepšelio pasirinkimą ir pasiimkite daugkartinio naudojimo produktų. Lūpų dažus, kuriuos galima naudoti kaip kreminius skaistalus, akių šešėlių paletę, kurią galima naudoti ir kaip akių pieštuką, arba kreminę ryškinamąją priemonę, kurią galima naudoti akims, skruostams ir lūpoms.

Taip pat pagalvokite, ar jums reikia ir makiažo pagrindo, ir maskuojamosios priemonės, ir ieškokite makiažo produktų, kurie turi ir odos priežiūros savybių.

Supilstykite grožio kelionių reikmenis į dėžutes

Trumpesnėms kelionėms ar atostogoms, kai žinote, kad jums neprireiks visų makiažo priemonių, išpilstykite svarbiausias priemones, pavyzdžiui, serumus, makiažo pagrindą, maskuoklius ir ryškiklius, į kelioninius indelius. Taip galėsite pasiimti mėgstamiausias priemones su savimi į kelionę.