Patarimai, kaip paruošti desertus su liofilizuotomis uogomis

Liofilizuoti produktai jau seniai yra rinkoje ir leidžia mėgautis mums gardžiomis, tačiau tuo pačiu ir sveikomis uogomis. Tačiau lietuviai vis dar į šias uogas žiūri su susirūpinimu, kadangi nežino, nei kaip jas panaudoti, nei ar tikrai jos bus skanios. Jei nei karto nemėginote liofilizuotų uogų, galime jus patikinti – jos ne tik gardžios, bet ir puikiai tinka prie įprastų desertų, kuriuos jos ne tik padaro sveikesniais, bet ir suteikia maistingų savybių.

Avižų košė, šokoladas ir liofilizuotos uogos

Avižų koše daugelis mūsų skanauja rytais. Ypač tie, kurie žino, kokią naudą ji suteikia ir kiek energijos duoda, kurios užtenka visai dienai. Tačiau avižų košė gali būti gana neskani, jeigu žmogus nemoka jos tinkamai paruošti. Neretai avižų košė ruošiama su šokoladu ir pagardinama su papildomais ingredientais. Siūlome pridėti liofilizuotų uogų, kurios ne tik suteiks avižų košei išskirtinį skonį, bet ir padarys ją kur kas sveikesne.

Ledai su liofilizuotomis uogomis

Ledus mėgsta visi – tiek maži, tiek dideli. Dar gardžiau valgyti ledus, kai jie yra su liofilizuotomis uogomis. Pasirinkite vanilinius ledus ir pagardinkite juos braškėmis, avietėmis, mėlynėmis, gervuogėmis ar bet kuriomis kitomis uogomis. Pamatysite, šis receptas ne tik bus labai skanus, bet ir suteiks jums galimybę mėgautis išskirtiniu skoniu.

Jogurtas su liofilizuotomis uogomis

Jogurtai yra ne tik sveikas, bet ir skanus desertas. Ypač, jei kurį laiką juos palaikėte šaldiklyje. Tokiu būdu padarysite iš jogurto gardžius jogurtinius ledus, kuriuos galėsite pagardinti liofilizuotomis uogomis. Tai puikus receptas, kuris ne tik skanus, bet ir sveikatas. Rinkitės graikišką jogurtą, tokiu būdu jis bus dar sveikesnis.

Valgykite be jokių pagardų

Kadangi liofilizuotos uogos yra be galo gardžios, jas galima valgyti ne tik su desertu, bet ir atskirai. Liofilizuotos uogos idealiai tiks kaip užkandis darbo metu ar einant pasivaikščioti. Išmėginkite uogas ir įsitikinkite, kad tai ne tik gardus, bet ir sveikas užkandis, suteikiantis energijos ir gerą nuotaiką.