Dantų protezai – apipinti mitais

Renkantis dirbtinių dantų galimybes siūlome neskubėti. Šiuo metu galimi ne tik implantai, kurie dažniausiai vadinami dėmesio verta inovacija, tačiau ir protezai, kurie dažniausiai siejami su klasika. Išties, dantų protezavimas taip pat gali būti gana inovatyvus dantų atkūrimo metodas. Svarbiausia kuo daugiau dėmesio skirti inovatyvioms galimybėms, kurios vis labiau auga ir šio tipo dantis padaro tokius pat patvarius, funkcionalius bei estetiškai patrauklius kaip yra implantai.

Mitas, kad brangu

Kainas galima rasti internete ir tai yra bene pats geriausias būdas pamatyti, kad šiuo metu protezų kainos tikrai nėra didelės. Žinoma, jos gali būti labai įvairios ir kinta priklausomai nuo to – kokio tipo protezai bus pasirinkti. Atminkite, kad galimybės vis auga bei plečiasi.

Mitas, kad neskoningai atrodo

Pasikartosime, kad yra daug protezų tipų. Galima rasti tokius, kurie atrodo kaip tikri dantys. Taip, jie dažniausiai kainuoja brangiau, tačiau tiek estetika, tiek funkcionalumu atitinka tikrus dantis, tad kiekvienas investuotas centas tikrai atsiperka.

Mitas, kad trumpai tarnauja

Geros kokybės dantų protezai sėkmingai jums taranus visą gyvenimą. tik reikia ieškoti geros klinikos, kuri kuria protezus naudojant geriausios kokybės medžiagas. Taip pat siūlome tartis su tokia, kuri savo produkcijai siūlo garantijas. Tai dažniausiai tampa saugumo rodikliu, kad viskas bus taip, kaip jums labiausiai reikia. O tai ramina.

Mitas, kad reikia daug priežiūros

Dantų protezams kaip ir implantams  – nereikia daug priežiūros. Svarbiausia, kad ji būtų reguliari. Tai padės būti ramiu, kad jūsų dantys bus sveiki bei gražūs. Norint, kad dantų protezai išliktų estetiškai patrauklūs ir funkcionalūs – jiems reikia tokios pat priežiūros kaip ir tikriems dantims. Reikia valyti kasdien, žinoma, su geros kokybės priemonėmis, galiausiai, reguliariai lankytis pas specialistus apžiūrai.

Mitas, kad tik seniems

Taip pat gana gajus mitas, kad dantų protezus renkasi tik tie, kurie jau yra pencijinio amžiaus. Dažniausiai vyresnio amžiaus asmenys renkasi išimamus protezus, kadangi jie yra pigesni. Tačiau rinkoje siūlomi ir fiksuojami, kurie atrodo kaip tikri dantys ir yra geras pasirinkimas tikrai bet kokio amžiaus asmenims.

Gražūs dantys yra daugelio žmonių siekiamybė. Tokius turėti tikrai gali kiekvienas. Tik reikia į rankas imti galimybes ir tuo pačiu netikėti mitais, kurie galimai trukdys jums suvokti tiek protezų, tiek kitų dantų atkūrimo galimybių privalumus.

Klaipėdos odontologijos centras

Klaipėdos odontologijos centre dirba aukščiausios kvalifikacijos specialistai, kurie padės Jums išspręsti susidariusias dantų ir burnos higienos problemas. Jeigu norite paskaityti daugiau apie dantų protezus Klaipėdoje – spauskite nuorodą.