Platus vaikiškų lovų pasirinkimas

Įrenginėdami vaikų kambarį visada stengiamės, kad kiekvienas baldas būtų apgalvotas, kad derėtų prie visumos ir kitų kambaryje esančių detalių. Tačiau baldai ne tik turi būti gražūs, bet ir užimti tiek vietos, kiek jiems yra numatyta. Jeigu kalbėtume apie vaikiškas lovas, jų pasirinkimas yra didelis, todėl kiekvienas gali išsirinkti tokią, kuri bus ne tik graži, patogi, bet ir tinkama jame. Tad, koks yra vaikiškų lovų pasirinkimas, norime papasakoti šiame straipsnyje.

Didelės lovos

Kai kam gali pasirodyti keista, tačiau vaikų kambaryje gali kuo puikiausiai derėti dvigulė lova, o ypač tai puikus pasirinkimas tada, kai jame yra pakankamai vietos, tad ir baldų nereikia talpinti ir derinti vienas prie kito. Toks variantas geras ir tada, kai norima nupirkti vieną variantą ir jo daugiau nekeisti. Tokios lovos išaugti nėra galimybės, tai jai ji bus kokybiška, tarnauti galės labai ilgą laiko tarpą.

Nedidelės lovos

Nedidelės lovos arba dar kitaip vadinamos viengulės lovos irgi kuo puikiausiai gali tikti vaikų kambaryje. Puiku yra tai, kad ji pritaikoma tiek vaikui, tiek paaugliui, tad irgi jos ilgai keisti nereikės. Dar tokio baldo privalumas yra tas, kad dažniausiai jos turi daiktadėžę, kurioje galima sutalpinti nemažai daiktų, kurie nėra taip dažnai naudojami, tad ir namai atrodys laisvesni. Plačiau: https://bonideco.com/product-category/vaikams/vaikiski-baldai/vaikiskos-lovos/

Sofa lova

Tikriausiai tai yra vienas dažniausių vaikiskos lovos pasirinkimų. Nes toks baldas gali duoti dvi funkcijas, tai yra sėdėjimo ir miegojimo. Tad kiekvieną vakarą ir rytą šią sofą lovą reikės suskleisti ir išskleisti. Kai kurie gali baimintis įsigyti tokios rūšies baldą, nes gali susidaryti nuomonė, kad jį vaikui pakankamai sunku suskleisti ir išskleisti. Aišku, toks vaikas, kuris dar neturi daug jėgos, tokio darbo ir nepadarys, tačiau didesnis – kuo puikiausiai susitvarkys. Dažniausiai mechanizmai yra sukurti taip, kad vos viena ranka galima ją padaryti į tokią padėtį, kurią norite. 

Lovos, kurios taupo vietą

Jeigu namuose gyvena daugiau nei vienas vaikas ir jie yra panašaus amžiaus, tai vienas geriausių lovos vaikams gali būti dviaukštės lovos. Kadangi kambaryje gyvena abu vaikai, tai automatiškai reikia sudaryti ir daugiau vietos, nes pačių įvairiausių daiktų dvigubėja, spinta turi būti didesnė ir panašiai. Todėl turint dviaukštę lovą, ji praktiškai ant žemės užims tik kaip viena, tačiau vaikai kuo puikiausiai galės išsimiegoti atskirai.