Svarbiausios pokerio žaidimo taisyklės

Norint pradėti bet kokį žaidimą, pirmiausia reikia išmokti pagrindines taisykles ir žinoti pagrindus, kad bent po truputį galima būtų judėti į priekį. Žaidžiant vis daugiau bus galima surasti įvairių taktikų, metodų, kurie leis nugalėti varžovus. Kalbant apie pokerį, iš pat pradžių gali pasirodyti sunku suprasti viską, nes reikia įsiminti daug kortų derinių ir kitas taisykles. Tad pradedantiesiems reikia pradėti mokytis po truputį, nuo svarbiausių detalių ir vėliau plėsti žinias, tad apie tai ir norime plačiau papasakoti šiame straipsnyje.

Ką turi žinoti tik pradedantys šį žaidimą?

Kiekvienas pokerio žaidimas gali būti skirtingas, jeigu žaisite vis su kitokiais žaidėjais. Todėl tikrai nereikėtų laukti visada lygiai tokio pat žaidimo. Kuo daugiau partijų sužaisite šį žaidimą, tuo labiau galėsite matyti įvairius variantus, kuriais jis galės baigtis. Priklausomai nuo žaidimo tipo, taip pat galima jausti daugiau įtampos susivaržymo. Pokeris gali būti žaidžiamas su grynaisiais pinigais ir turnyre. Kuomet pasirenkamas pirmas variantas, kiekvieno žaidimo metu galite laimėti arba pralošti pastatytą sumą, o turnyre žaidimo taisyklės yra kiek kitokios, tad pralaimėtas žaidimas nereiškia, kad jau pralošėte viską.

Ką gali reikšti D mygtukas ar žetonas?

Jeigu nekalbėsime apie profesionalų žaidimą, kuomet kiekviena nurodyta taisyklė turėtų būti įvykdoma, bet paprastą žaidimą, kuomet žaidžiama namų sąlygomis, tai visada reikia pasiskirti kortų dalintoją, kuris viso žaidimo metu atvertinės kortas. Tad, kad jis būtų matomas, jam reikia priskirti žetoną su D raide. Aišku, tikrai ne visi tokią taisyklę naudoja. Bet jeigu norite įsigilinti į žaidimą ir jį mokėti pagal visas taisykles, tad ir ši taisyklė turėtų būti išpildyta. Aišku, jeigu žaidžiama ne viena partija, tai reikėtų dalintoją keisti. Paprastai jis eina vienas po kito laikrodžio rodyklės kryptimi.

Labai svarbios kortų kombinacijos

Kortų kombinacijos tikriausiai yra vienas svarbiausių dalykų, kurį reikia žinoti arba geriausia išmokti mintinai, nes tik tokiu atveju galėsite daryti tam tikrus derinius, kurie ir nulems žaidimo pabaigą, tai yra arba jūs laimėsite arba tą kartą ne taip pasiseks. Kortų kombinacijos yra tikrai ne viena, jeigu norite apie jas plačiau pasiskaityti, daugiau informacijos galite rasti čia: pokerioforumas.lt. Šis punktas turbūt yra svarbiausias, ką turite žinoti, o vėliau eis tik praktika, kuri jus mokys pokerio subtilybių.